top of page
Fondo10-07.png

Formación Testing QA - En Codigo Trans 2024 - 2

Público·133 estudiantes

Pravidelný úklid bytu – jaké jsou reálné zkušenosti?

Zdravím, řeším, jestli se vyplatí si objednávat pravidelný úklid (třeba 1× za 14 dní nebo 1× měsíčně). Pracuju hodně z domova, děti, pes, takže byt je neustále „živý“. Chci hlavně, aby se mi nekumuloval prach, špína v koupelně a kuchyni, ale nechci platit nesmyslné peníze. Kolik reálně stojí takový pravidelný úklid v Praze u slušné firmy? A jaké máte zkušenosti – je to opravdu znát, nebo je to spíš placebo? Děkuji za upřímné názory.

4 vistas

Ahoj, já si pravidelný úklid objednávám už skoro dva roky a musím říct, že pro mě to byl jeden z nejlepších rozhodnutí poslední doby. Mám dvě malé děti a pracuju na home office, takže kdybych měla ještě uklízet pořádně, tak bych se zbláznila.

Teď už druhým rokem chodí ke mně White-Uklid – mají pevné termíny, vždy stejné holky, co už vědí, kde co je, a opravdu se zaměřují na to, co je nejvíc vidět a vadí (kuchyňská linka, koupelna, prach na nábytku, podlahy). Dělají to cca 3 hodiny každé 2 týdny a já za to platím něco kolem 1700–1900 Kč (podle velikosti bytu).

Co se mi líbí – přinášejí si vlastní hadry a prostředky (většinou ekologické), takže nemám doma hromadu chemie. A hlavně – když přijdu z práce, voní to čistotou a já si můžu hrát s dětmi místo mytí podlah.

Více informací včetně možnosti nastavit si frekvenci a co přesně chtít (standard / premium) mají tady https://white-uklid.cz/ . Doporučuju si nejdřív domluvit jednorázový úklid na zkoušku, ať vidíš, jestli ti sednou. Mně to vyhovuje a už bych se k běžnému úklidu sama nevracela.

bottom of page